Cookies

Cookies

Cookies

Portioner: 12

Ingredienser

Instruktioner

    • Pisk sukker, farin, vaniljesukker og smør sammen til en ensartet masse. Det tager ca. 5 minutter.
    • Tilsæt æg og pisk igen.
    • Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
    • Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der piskes ved lav hastighed. Pas på med ikke at overpiske her, dejen skal blot samles.
    • Ven chokolade i dejen og bland det godt i.
    • Kom dejen på køl min. 1 time - gerne til dagen efter.
    • Del dejen i 70 g stykker og rul dem til kugler.
    • Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - det skal være god afstand mellem dem.
    • På en almindelige bageplade kan der være 8 stk.
    • Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader (over- og undervarme) i 16 minutter
    • (15 min=let bløde, 16 min=almindelig, 17 min=sprøde)
    • Tag cookies ud og kom dem med bagepapir over på en bagerist.
    • Afkøl 15 minutter.
    • Tag cookies af bagepapiret og lad dem afkøle helt på bageristen.
    • Opbevar i lufttæt boks